Askeladden C83 Cruiser

DKK 1.200.000

Askeladden C83 Cruiser

Askeladden C83 Cruiser
Askeladden C83 Cruiser monteret med en Mercury 350 V10 fra 2023
DKK 1.200.000

Mærke
Askeladden
Årgang
2022
Søsat første gang
2022
Produktionsland
Norge
Længde
8,3 m
Bredde
2,8 m
Vægt
2.472 Kg kg
Dybdegang (min/max)
0,6
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
350
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
230
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Askeladden C83 Cruiser

Vi sælger denne flotte og stort set nye Askeladden C83 Cruiser fra 2022 monteret med den helt nye topmodel fra Mercury, den stærke og stort set lydløse Mercury Verado 350 HK V10 fra 2023. Motoren har gået under 20 timer.

Med denne C83 kan du komme hurtigt på vandet i en af markedets smukkeste og mest velsejlende daycruisere med markedets mest moderne motor. Båden er fuldstændig sejlklar efter vinteropbevaring inkl. bundmaling i vores vinterhaller og motorservice på vores værksted.

Bådudstyr

Båden er udstyret med Askeladdens eget navigationssystem C-Command, Zipwake auto trim, Fusion bluetooth musikanlæg, bovpropel, fuld kaleche som både kan fungere som komplet cockpittelt og bimini, havnecover, cockpitbord, pantry med varmt vand, kabine med 4 sovepladser og lukket toiletrum med håndvask. Båden har desuden Flexiteek i cockpit og på badeplatform samt originale tæpper i kabinen.

Du får med andre ord til en topudstyret båd med markedets mest hypede motor, så du kan komme på vandet fra sæsonens begyndelse i en af de absolut mest eftertragtede både i den høje ende af bådmarkedet.

Båden står klar i vores udstilling.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.