Beneteau Oceanis 38.1

DKK 1.626.000

Beneteau Oceanis 38.1

Pris med Yanmar 29 HK
Inkl. standardudstyr klargjort og leveret i vandet i Aarhus.
DKK 1.626.000

Pris med Yanmar 40 HK
Inkl. standardudstyr klargjort og leveret i vandet i Aarhus.
DKK 1.652.000

Mærke
Beneteau
Årgang
Ny
Søsat første gang
Ny
Produktionsland
Frankrig
Længde
11,50 m
Bredde
3,99 m
Vægt
6.850 (Cruiser) kg
Dybdegang (min/max)
1,64 eller 2,08
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
29/40
Timetal
Antal kahytter
2 eller 3
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
130 l
Garanti
Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i vandet i DK

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Her er den spændende nye Oceanis 38.1, som er et helt nyt og spændende koncept fra Beneteau. Båden er konstrueret med fokus på at have et stort cockpit og ekstremt gode sejlegenskaber. Samtidig er der fokus på nem betjening af båden uden løjgang i cockpittet.

Båden findes i 2 indretningsvarianter med enten langsgående pantry eller L-køkken. Salonen er ekstrem lys og venlig, og man har en stor rumfølelse.

Båden er en yderst velsejlende cruiser fra verdens største sejlbådsproducent. Beneteaus omhyggelige udvikling af nye både sikrer dig perfekte sejlegenskaber, som tåler sammenligning med alle konkurrenter. Åben den fikse dør, og gå ned i den lyse og perfekt indrettede salon. Indretningen af båden er lavet 100% af Beneteaus specielt fremstillede lyse ALPI Blond-marinefiner, som ikke arbejder i fugt, men kan formes i lækre bløde buer, som giver en eksklusiv fornemmelse overalt. Maritim elegance på højt niveau. Oceanis 38.1 har et stort rummeligt pantry og er udstyret med dobbelt vask og energibesparende LED-lys. De store agterkahytter danner sammen med forkahytten rammen om den perfekte langtursbåd. Vi skal heller ikke glemme at nævne at man ombord på Oceanis 38.1 finder et af klassens største cockpit, og båden er også udstyret med en masse nye spændende detaljer, som det nedklappelige agterområde, der kan konverteres til et stort badedæk. Hertil har båden dobbelt-ror og sportslig køl.

Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd.

Billedegalleri