Beneteau Antares 8

DKK 625.000

Beneteau Antares 8

Beneteau Antares 8
med 150 hk Mercury
DKK 625.000

Mærke
Beneteau
Årgang
2022
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
8,23 m
Bredde
2,79 m
Vægt
2167 kg
Dybdegang (min/max)
0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
280 l.
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Antares 8

Beneteau Antares 8

Vi sælger denne pæne og velholdte Beneteau Antares 8 for kunde.

Båden er elegant, strømlinet og har en fleksibel indretning, som tilbyder flere forskellige anvendelsesmuligheder. Den er kendetegnet ved en kraftig ydeevne, gode sejlegenskaber og et højt komfortniveau. Derfor er den ideel til hyggelige og aktive familieture på vandet eller til fisketure.

Motorbådens eksteriør

Det er nemt at komme ombord, og båden tilbyder en stor bevægelsesfrihed. Du kan bl.a. let bevæge dig fra agter til stævn vha. den brede gangbro i styrbord side. I stævnen har du mulighed for at solbade på den store solseng. Agter har du nem adgang til vandet via den dejlige svømmeplatform.

Båden er udstyret med en kaleche, som giver læ for vind og vejr i cockpittet. Cockpittet er indrettet med en behagelig siddegruppe med tilhørende bord. Siddegruppen kan laves om til to sovepladser. Den aktive fisker, som ønsker mere plads i cockpittet har mulighed for at fjerne siddegruppen under fisketuren.

Lys og lækker indretning

Antares 8 er som skabt til sejlads i Danmark.

Indretningen skaber generelt set en lys og venlig atmosfære. Der er en skøn salon, der byder på en hyggelig siddegruppe, hvor ryglænet kan justeres, så det er muligt at sidde fremadrettet under sejladsen ved siden af kaptajnen. Siddegruppen kan ligeledes omdannes til ekstra sovepladser. Det betyder, at fire personer kan overnatte indendørs.

Salonen er desuden indrettet med et pantry med blus og trykvand.

Stabil og støjsvag sejlads

Beneteau Antares 8 er utrolig støjsvag og økonomisk at sejle. Den er er udstyret med en moderne 4-takts påhængsmotor, som i forbrugstest kan måle sig med en indenbords dieselmotor med skrueaksel.

Alt i alt en dejlig motorbåd, som sikrer en yderst stabil og sikker sejlads. Indrettet med en skøn stor salon og sovepladser til seks personer, som gør båden perfekt til weekendture med familien eller fisketure i al slags vejr.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.