Brig Eagle 6.7

DKK 475.000

Brig Eagle 6.7

Brig Eagle 6.7
m/ Mercury 225 hk
DKK 475.000

Mærke
Diverse
Årgang
2022
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Europa
Længde
6,70 m
Bredde
2,55 m
Vægt
780 kg
Dybdegang (min/max)
0,5
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
225
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Ingen toiletrum
Brændstofkapacitet
191 l.
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Brig Eagle 6.7

Brig Eagle 6.7

Brig Eagle 6.7 er en populær og ikonisk RIB, som anses for den bedste familie-RIB i denne størrelsesklasse i verden.  Båden skiller sig ud fra andre modeller takket være dens nydesignede, dybe V-skrog, der forbedrer bådens sødygtighed, manøvredygtighed og stabilitet.

Eagle 6.7 er hurtig og smidig uden at gå på kompromis med komforten. Den har en stor ydeevne, og der er plads til 11 personer ombord samt opbevaring forrest og bagerst i båden.
Båden er perfekt til vandsportsaktiviteter og eventyr på vandet.

Motorbådens indretning

Eagle 6.7 er bygget med robuste UV- og saltvands-resistente Hypalon Orca-pontoner, som øger holdbarheden, og som gør den let at vedligeholde.

Det er nemt at komme ombord på Brig Eagle 6.7, da den er udstyret med en skridsikker trinplade i front. Den kunstige teakbeklædning på dørken, lugerne og svømmeplatformen øger komforten og sikkerheden, når du bevæger dig rundt på båden.

Bådens styrepult har god plads til instrumenter og to multiskærme. Styrepulten er placeret langt fremme og mod styrbord, hvilket øger stabiliteten og giver god plads til at passere styrepulten om bagbord. Båden er udstyret med et dobbelt førersæde, der kan slås op som rygstøtte, hvis du ønsker at stå op ved høj fart.

På bagsiden af førersædet er et klapbord i glasfiber med kopholdere. Her kan de personer, som sidder på agterbænken eller pontonerne agter nyde en frokost.
Hynderne ombord på båden gør sejladsen komfortabel.

Der er en siddegruppe forrest i båden, som kan laves om til en skøn solseng, hvor der er plads til to personer.

Båden er udstyret med et elektrisk ankerspil og en navigationsmast agter.

Bemærk prisen!

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.