Marex 310 Sun Cruiser 2023 Model

DKK 2.449.000

Marex 310 Sun Cruiser 2023 Model

Marex 310 Sun Cruiser, spar op imod 500.000 kr. kontra ny
med Volvo Penta D6, kalecher, solmadras, hynder i cockpit, teakdæk. Zip Wake autotrim, fendere, bundmaling, fortøjninger, el-ankerspil, automatisk brandslukning og skydetag i cockpit.
DKK 2.449.000

Mærke
Marex
Årgang
2023
Søsat første gang
2022
Produktionsland
Norge
Længde
9,46 m
Bredde
3,22 m
Vægt
4500 kg
Dybdegang (min/max)
0,9
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Volvo Penta
HK
380
Timetal
15
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
440
Garanti
Privathandel med fabriksgarantier
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Marex 310 Sun Cruiser

Sneak peek på denne unikke mulighed for at købe en stort set fabriksny Marex 310 Sun Cruiser til demopris. Det er den smukke Marex 310 Sun Cruiser med en Volvo Penta D6 med Marex’ geniale skydetagsløsning, som vi nu sælger for vores kunde. Båden er som ny og har stort set kun sejlet prøveturen. Timetallet er kun på 15 timer, og der er fortsat lang fabriksgaranti på både motor og båd. Båden er en 2023-model.

Genial indretning

Marex 310 Sun Cruiser er genialt indrettet. Den har bl.a. et enormt skydetag i cockpittet, så der både er mulighed for fuld hardtop, når det regner og et åbent cockpit på de varme sommerdage. Samtidig giver den store rundsiddegruppe bagerst mulighed for at have mange gæster til bords, men det giver også mulighed for at lave 3 store solsenge.

Plads om læ

Om læ byder Marex 310 på to store, komfortable kahytter med dobbeltsenge. Kahytterne er fint placeret i hver sin ende af båden med det store toiletrum i midten. Begge kahytter er aflukkede, så det er let at have overnattende gæster med ombord. Alle materialer i kahytterne emmer af norsk luksus lige fra de lækre hyndematerialer til den flotte aptering.

Masser af ekstraudstyr

Båden er udstyret med alt det udstyr, som man kan ønske sig. Det gælder ikke mindst løsningen med de store skydetag i cockpittet, men listen er lang. Der kan bl.a. nævnes bovpropel, bakkamera, det stærke XSonic SS60 ekkolod, Fusion anlæg, flot 12″ kortplotter, Zip Wake autotrim, Webasto dieselfyr og el-ankerspil.  Om læ er pantryet udstyret med køleskab, fryser, gaskomfur og i det hele taget føles kahytterne og køkkenet både luksuriøst og udført i de bedste materialer. Endelig bør bådens smukke teakdæk på både badeplatform, i cockpit og på fordækket bemærkes, ligesom der på fordækket er monteret en fast solhynde.

Med denne Marex 310 får du en nærmest ny båd til en god pris og med omgående levering.

Båden sælges for vores kunde, men alle fabriksgarantier opretholdes fortsat.

Opslaget opdateres løbende.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.